Barista kafa na Costa način

Unapredite svoj biznis tako što ćete u ponudu uvrstiti jedinstveni asortiman Costa Coffee zrna za profesionalce

Profesionalni asortiman

Otkrijte jedinstvenost u prepoznatljivim aromama našeg Costa Coffee asortimana profesionalnih proizvoda i pružite svojim gostima izvanredno iskustvo.

image

Gusta, postojana pena

Mešanjem sa Robusta zrnima postiže se bogata čokoladna nota, jaka struktura i intenzitet, kao i postojana krema , što našu kafu čini vizuelno primamljivijom.

Mocha Italia Professional Beans

Srednje pržena

Nastala 1971. godine, naša Mocha Italia je obeležje ukusa Costa Coffee. Costa braći je bilo potrebno 112 pokušaja pre nego što su dobili savršenu mešavinu. Jedinstveni tajni blend Arabica i Robusta zrna daje bistar, izbalansiran ukus, prisutan u svakoj kafi koja u osnovi ima espreso. Blend je topao, karamel i orašast - savršen izbor za posebne ljubitelje kafe.

Zrna

Blend Arabike i Robuste

Poreklo

Centralna i Južna Amerika

Karakteristike

Bistra, punog ukusa i mirisa.

Jedinstveni blend Arabica i Robusta zrna pružaju nežni ukus biskvita kada se spoje sa mlekom.

Signature Blend Medium Roast je jednako pitak i kao espresso, bez mleka, zbog svog punog ukusa, sa aromama badema, orašastih plodova i karamele.

Dostupna pakovanja

Zrna: 1 kg

Nivo prženja & Jačina kafe

Srednji - 8

Mocha Italia Professional Beans

Tamno pržena

Nastala 1971. godine, naša Mocha Italia je obeležje ukusa Costa Coffee. Costa braći je bilo potrebno 112 pokušaja pre nego što su dobili savršenu mešavinu. Jedinstveni blend Arabica i Robusta zrna daje bistar, izbalansiran ukus, prisutan u svakoj kafi koja u osnovi ima espreso. Blend je topao, karamel i orašast - savršen izbor za posebne ljubitelje kafe.

Zrna

Arabica & Robusta

Poreklo

Centralna i Juzna Amerika

Karakteristike

Bistra, punog ukusa i mirisa.

Jedinstveni blend Arabica i Robusta zrna pružaju nežni ukus biskvita kada se spoje sa mlekom.

Signature Blend Dark Roast je jednako pitak i kao espresso, bez mleka, zbog svog punog ukusa, sa aromama karamele, crne čokolade, i pečenog oraha.

Savršeni blend za svaki dan.

Sporo prženo zrno za kremasti orašasti ukus i bogatu aromu.

Dostupna pakovanja

Zrna: 1 kg

Nivo prženja & Jačina kafe

Tamno - 10

Karakteristično pržen

Bright Blend

Savšeni spoj pažljivo odabranih 100% Arabica zrna iz Južne Amerike i to Hondurasa, Brazila i Kolumbije. Srednji intenzitet prženja zrna pružio je zavodljivo slatku kafu koja otvara vaša čula. Savršena kafa za bilo koji deo dana.

Zrna

100% Arabica

Poreklo

Honduras, Brazil, Kolumbija

Karakteristike

Srednjeg tela, blagog ukusa, izbalansirana citrusnost jabuke i slatkoća mlečne čoklade sa prijatnom gorčinom na samom finišu.

Bright blend je zavodnjiv i svestran. Pruža elegantne note karamele, blage kiseline jabuke i slatkog ukusa mlečne čokolade u espressu. U kombinaciji sa mlekom dolaze do izražaja neodoljive note karamele. Bogata čokoladna aroma s kontrastom citrusa i malo slatke karamele je čini kafom za sve one koji žele da probaju nešto delikatnije i drugačije.

Dostupna pakovanja

Zrna: 1 kg

Nivo prženja & Jačina kafe

Srednji - 7

Karakteristično pržen

Colombian jednog porekla

Naš bogati Columbian Roast sadrži samo zrna iz podnožja kolumbijskih brežuljaka. Kolumbija je jedna od najbrže rastućih zemalja na svetu u uzgoju kafe koja zaista zadržava živopisni duh ove regije. 100% Arabica, savršeno pržena za nezaboravno iskustvo daleke Kolumbije u šoljici kafe. Puna izbalansiranog ukusa, s daškom svežine, testirana i odabrana od Costa Coffee mastera kafe Gennaro Pelliccia.

Zrna

100% Arabica jednog porekla

Poreklo

Kolumbija

Karakteristike

Slatke note meda i sa svežinom citrusa kajsije, i crvenog bobičastog voća.

Columbia Single Origin je idealna za sve one koji žele da istražuju nove ukuse i arome, jer u espressu nudi arome crvenog bobičastog voća i kajsija. U kombinaciji sa mlekom možete da osetite pun sirupasti ukus sa aromom meda. Za iskusne ljubitelje kafe i za one koji žele promene i spremni su da probaju nešto drugačije. Preporučen način konzumiranja Columbian Single Origin kafe je u obliku espressa.

Dostupna pakovanja

Zrna: 500g

Nivo prženja & Jačina kafe

Srednji - 8

icon

Sva naša zrna su sertifikovana od strane Rainforest Alliance™